1.       Sonuç listesinde isimlerinin karşısında “İkinci Aşama” yazan öğrencilerin 13 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 09.30’da sınavın ikinci aşamasına girmek üzere Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsündeki Yabancı Diller Yüksekokulu A veya B Blok’ta hazır bulunmaları gerekmektedir.

2.       Her iki sınav da saat 10:00’da başlayacaktır.

3.       Sonuç listesinde isimlerinin karşısında “Hazırlık” yazan öğrenciler Yabancı Dil Yeterlik Sınavında başarısız olmuş olup, bir yıl süreyle Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulunda hazırlık eğitimi alacaktır. Bu öğrencilerin 18-19 Eylül 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek oryantasyon programına katılımı zorunludur. Oryantasyon programıyla ilgili duyuruları ydyo.gazi.edu.tr adresinden takip edebilirsiniz.

4.       Sınava girdiği halde adı listede görünmeyen öğrencilerin acilen Yabancı Diller Yüksekokulu’na başvurması gerekmektedir.

5.       Dersler 20 Eylül Çarşamba günü saat 09.30’da başlayacaktır. Öğrenci listeleri ve sınıflar ydyo.gazi.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

6.       İkinci Aşama sınav yerleri ydyo.gazi.edu.tr adresinden ayrıca duyurulacaktır.

11 EYLÜL 2017 1. AŞAMA MUAFİYET SINAV SONUÇLARI