Gazi Üniversitesi Yabancı Dilde Yeterlik Sınavı’na Girecek  Bütün Adayların Dikkatine:

-Gerekli kontrol ve kodlamaların yapılabilmesi için adaylar en az yarım saat önce sınav salonunda bulunmalıdırlar.

-Sınav saat 10:00'da başlayacaktır.

-Sınava gelirken, adayların yanlarında FOTOĞRAFLI kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi, vs.), öğrenci kimliği veya kayıt sırasında verilmiş olan öğrenci belgesi bulunması gerekmektedir.

ÖNEMLİ:

-İngilizce Öğretmenliği ve İngiliz Dili Edebiyatı Öğrencileri için sınav, dinleme bölümüyle başlayacaktır. Dolayısıyla adayların sınav başlamadan en az yarım saat önce sınav salonunda hazır bulunmaları önem arz etmektedir.

-Sınavın dinleme bölümüne geç kalan aday dinleme bölümü bitene kadar sınav salonuna alınmayacaktır. Bu bölüme geç kalan aday sınavın dinleme bölümünü takip eden kısmına ilk 15 dk. içinde alınabilir.

-Geç kalan adayın dinleme bölümü cevapları, aday sınavın o bölümüne katılma hakkını kaybettiği için değerlendirmeye alınmaz.

-Excel dosyasındaki tüm sayfalar kontrol edildikten sonra ismi olmayan öğrencilerin fakültelerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

11 Eylül Muafiyet Sınav Yerleri