17 Eylül 2018 Hazırlık Muafiyet Sınavı 1. Aşama Sonuçları
18 Eylül 2018 | 17:07

1. Sonuç listesinde isimlerinin karşısında “İkinci Aşama” yazan öğrencilerin 19 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 09.30’da sınavın ikinci aşamasına girmek üzere Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsündeki Yabancı Diller Yüksekokulu A veya B Blok’ta hazır bulunmaları gerekmektedir.

2. 2. Aşama Sınavı saat 10:00’da başlayacaktır.

3. Sonuç listesinde isimlerinin karşısında “Hazırlık” yazan öğrenciler Yabancı Dil Yeterlik Sınavında başarısız olmuş olup, bir yıl süreyle Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulunda hazırlık eğitimi alacaktır. Bu öğrencilerin 19-20-21 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek oryantasyon programına katılımı zorunludur.

4. Oryantasyon programı ydyo.gazi.edu.tr adresinden GÜN İÇERİSİNDE ayrıca duyurulacaktır.

5. Oryantasyon programına (19-20-21 Eylül tarihindeki) sadece Mühendislik, Mimarlık, Tıp, İktisadi ve İdari Bilimler fakülteleri öğrencileri ile İngilizce öğretmenliği ve İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencileri katılacaklardır.

Almanca, Arapça, Fransızca ve Rusça öğrencileri için oryantasyon programı 24 Eylül Pazartesi günü dersliklerde verilecektir.

6. Hazırlık programı okuyacak olan Mühendislik, Mimarlık, Tıp, İktisadi ve İdari Bilimler fakülteleri öğrencileri 20-21 Eylül tarihlerinde Seviye Tespit Sınavına katılacaklardır.

İngilizce öğretmenliği ve İngiliz Dili ve Edebiyatı, ile Almanca, Arapça, Fransızca ve Rusça öğrencileri için Seviye Tespit Sınavı olmayacaktır.

7. Sınava girdiği halde adı listede görünmeyen öğrencilerin acilen Yabancı Diller Yüksekokulu’na başvurması gerekmektedir. 0312 484 5165 ( dahili 113, 142,110)

8. Dersler 24 Eylül Pazartesi günü saat 09.30’da başlayacaktır. Öğrenci listeleri ve sınıflar ydyo.gazi.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

9. İkinci Aşama sınav yerleri ydyo.gazi.edu.tr adresinden ayrıca duyurulacaktır.

17 Eylül 2018 HAZIRLIK MUAFİYET SINAVI 1. AŞAMA SONUÇLARI