Duyuru
17 Eylül 2018 Muafiyet(Hazırlık) Sınavı Yerleri
14 Eylül 2018 | 16:56

Gazi Üniversitesi Yabancı Dilde Yeterlik Sınavı’na (Hazırlık Muafiyet) Girecek Bütün Adayların Dikkatine:

  1. Gerekli kontrol ve kodlamaların yapılabilmesi için ve olası trafik yoğunluğuna maruz kalmamak adına  adaylar en az yarım saat önce sınav salonunda bulunmalıdırlar. Gölbaşı Yerleşkesinde sınava girecek öğrencilerin Konya Yolu’nda devam etmekte olan yol yapım çalışmasını göz önünde bulundurması önemlidir.
  2. Sınav saat 10:00'da başlayacaktır.
  3. Sınava gelirken, adayların yanlarında (1) FOTOĞRAFLI kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi, vs.) ve (2) öğrenci kimliği veya kayıt sırasında verilmiş olan öğrenci belgesi bulunması gerekmektedir.
  4. Sınav giriş yerlerini kontrol ederken alt sekmelere de baktığınıza emin olunuz. Listelerde adınız bulunmuyorsa, Yabancı Diller Yüksekokulu öğrenci işleri ile iletişime geçiniz. (0312 484 1968-Dahili 127)
  5. Mühendislik Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Tıp Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri sınava kendi fakültelerinde gireceklerdir.
  6. Gazi Eğitim Fakültesi, Edebiyat Fakültesi ve Polatlı İlahiyat Fakültesi öğrencileri sınava Gölbaşı Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu dersliklerinde gireceklerdir.

ÖNEMLİ:

  1. İngilizce Öğretmenliği ve İngiliz Dili Edebiyatı Öğrencileri için sınav dinleme bölümüyle başlayacaktır. Dinleme bölümüne geç kalan aday, dinleme bölümü bitene kadar sınav salonuna kesinlikle alınmayacaktır. Bu bölüme geç kalan aday, sınavın dinleme bölümünü takip eden kısmına ilk 15 dakika içinde alınabilir.
  2. Geç kalan adayın dinleme bölümü cevapları, aday sınavın ilgili bölümüne katılma hakkını kaybettiği için değerlendirmeye alınmaz.

         

            17 Eylül 2018 Muafiyet(Hazırlık) Sınavı Yerleri

 

 

 

background image