Akademik Amaçlı İngilizce Konuşma Kursu - Yabancı Diller Yüksekokulu
Akademik Amaçlı İngilizce Konuşma Kursu

KURSA ÖN KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

Bu kurs, akademik ortamlarda yapılan sunum ve tartışmalar için gerekli olan konuşma becerisini geliştirmeye yöneliktir. Derslerde konuşma ve dinleme becerileri bütünleşik olarak işlenecektir. Kurs:

• Konuşma stratejilerini,
  • Akademik kelime bilgisini
  • Dinlenen içeriğe ilişkin not alma, sunum yapma ve sosyal ortamlarda akademik içerikli iletişim kurmaya yönelik dil becerilerinin geliştirilmesini hedeflemektedir.
  • Kurs, Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda görev yapan alanında uzman iki Öğretim Görevlisi tarafından verilmektedir ve bu Öğretim görevlilerimizden biri anadil konuşucusu (Native Speaker)’dur.
  • Kurs en az Orta seviyede (Intermediate) İngilizce bilgisi gerektirmektedir.
  • Son üç yıl içinde alınan yabancı dil yeterlik belgesinin beyan edilmesi gerekmektedir.
  • Söz konusu belgesi bulunmayan adayların YDYO’nun 7 Şubat 2020 tarihinde saat 14.00’da Rektörlük binası YÖKDİL dersliklerinde yapacağı Dil Yeterlik sınavına girmeleri gerekmektedir. İlgili sınav sonucunda en az Orta Seviyede olan adaylar kursa katılabilecektir.
  • Kontenjanlar sınırlı olup, kesin kayıt tarihleri esas alınarak sınıf oluşturulacaktır.
  • Kurs ücreti 1800 TL olup, Gazi Üniversitesi personeli ve öğrencisine (mezun dâhil) 1500 TL’dir.
  • Kurs ücretini Halk Bankası Gazi Şubesi TR70 0001 2001 2940 0006 0001 61 IBAN numaralı hesaba en geç 12 ŞUBAT 2020 ÇARŞAMBA günü gün sonuna kadar yatırılabilir.
  • Kurs ücretinin yatırıldığına dair DEKONT kursiyerin adı ile birlikte gaziydyokurslar@gmail.com adresine mail atılmalıdır.
  • Kurs kapsamında kullanılacak kaynaklar kurum tarafından temin edilmektedir.
  • Kursiyerlere program sonunda katılım belgesi verilecektir.
  • Kurs Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 18.00’da başlamaktadır.

17 ŞUBAT 2020

BİTİŞ