Sonuç listesinde isimlerinin karşısında “İKİNCİ AŞAMA” yazan öğrencilerin 16 Ekim  2017 Pazartesi  günü saat 14:30’da sınavın ikinci aşamasına girmek üzere Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsündeki Yabancı Diller Yüksekokulu A Blok’ta hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sonuç listesinde isimlerinin karşısında “FAKÜLTE” yazan öğrenciler 16 Ekim  2017 Pazartesi  günü fakültelerinde ders kaydı yaptıracaktır.

Sonuç listesinde isimlerinin karşısında “HAZIRLIK” yazan öğrenciler Yabancı Dil Yeterlik Sınavında başarısız olmuş olup, bir yıl süreyle Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulunda hazırlık eğitimi alacaktır. Sınava GİRMEYEN öğrenciler de sınavda başarısız sayılıp 1 yıl süreyle hazırlık eğitimi almak zorundadırlar. Bu öğrencilerin 16 Ekim Pazartesi günü saat 9.15'de kayıt yaptırmak üzere Yabancı Diller Yüksekokulu Öğrenci İşleri'ne başvurmaları gerekmektedir.

13 Ekim DGS ve Mühendislik Tamamlama Muafiyet Sınavı Birinci Aşama Sonuçları