1.      Sonuç listesinde isimlerinin karşısında “Fakülte” yazan öğrenciler, Yabancı Dil Yeterlik (Muafiyet) Sınavından başarılı olmuş olup, fakültelerindeki bölümlerine ders kayıtlarını yaptıracaklardır.

2.      Sonuç listesinde isimlerinin karşısında “Hazırlık” yazan öğrenciler Yabancı Dil Yeterlik Sınavında başarısız olmuş olup, bir yıl süreyle Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulunda hazırlık eğitimi alacaktır. Bu öğrencilerin 18- 19 Eylül 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek oryantasyon programına katılımı zorunludur. Oryantasyon programıyla ilgili duyurular ydyo.gazi.edu.tr adresinden takip edilmelidir.

3.      Sınava girdiği halde adı listede görünmeyen öğrencilerin acilen Yabancı Diller Yüksekokulu’na başvurması gerekmektedir. YDYO Öğrenci İşleri: 0312 484  51 65 (dahili 113)

4.      Dersler 20 Eylül Çarşamba günü saat 09.30’da başlayacaktır. Öğrenci listeleri ve sınıflar ydyo.gazi.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

13 EYLÜL 2017 TARİHİNDE YAPILAN YABANCI DİL MUAFİYET SINAVI SONUÇLARI