Duyuru
Hazırlık Okuyacak Öğrencilerin Oryantasyon Programı 19-20-21 Eylül 2018
18 Eylül 2018 | 18:20
 
  1. Oryantasyon (Öğrenci bilgilendirme) Gazi Üniversitesi Gölbaşı Yerleşkesi Sosyal Tesisler Büyük Salon ve Küçük Salon’da yapılacaktır.
  2. Öğrencilerin Oryantasyon programına katılacakları tarih, saat ve salon isimleri aşağıdaki dosyada yer almaktadır.
  3. Oryantasyon programına (19-20-21 Eylül tarihindeki) sadece Mühendislik, Mimarlık, Tıp, İktisadi ve İdari Bilimler fakülteleri öğrencileri ile İngilizce öğretmenliği ve İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri katılacaklardır.
  4. İngilizce öğretmenliği ve İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri 21 Eylül Cuma günü saat 13.30’da Sosyal Tesisler Büyük Salonda yapılacaktır.
  5. Almanca, Arapça, Fransızca ve Rusça öğrencileri için oryantasyon programı 24 Eylül Pazartesi günü dersliklerde verilecektir.
  6. Hazırlık programı okuyacak olan Mühendislik, Mimarlık, Tıp, İktisadi ve İdari Bilimler fakülteleri öğrencileri 20-21 Eylül tarihlerinde Seviye Tespit Sınavına katılacaklardır.
  7. İngilizce öğretmenliği ve İngiliz Dili ve Edebiyatı, ile Almanca, Arapça, Fransızca ve Rusça öğrencileri için Seviye Tespit Sınavı olmayacaktır.
  8. Dersler 24 Eylül Pazartesi günü saat 09.30’da başlayacaktır. Öğrenci listeleri ve sınıflar ydyo.gazi.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

 

        ORYANTASYON PROGRAMI

 

 

background image