Duyuru
Mühendislik Tamamlama Programı İle Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine
24 Eylül 2019 | 15:15

2019-Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programı kapsamında Üniversitemizin Teknoloji ve Mühendislik Fakültelerine yerleşen öğrenciler kayıtlarını aşağıda sayılan belgelerle 24-30 Eylül 2019 tarihleri arasında ilgili fakültelerde yaptıracaklardır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

- Asılları görülmek koşuluyla lisans diplomasının ya da geçici mezuniyet belgesinin fotokopisi

- Son 6 ay içinde çekişmiş 6 adet 4,5 cm X 6 cm boyutunda fotoğraf

- Askerlik Durum Belgesi (1997 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için istenmekte olup belge askerlik şubelerinden alınacaktır.)

- Aslı görülmek koşuluyla nüfus cüzdan fotokopisi

- 2019-Mühendislik Tamamlama Sınavı sonuç belgesinin internet çıktısı.

2019 Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programı kapsamında Üniversitemizin zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı bulunan programlarına yerleştirilen öğrencilerin yabancı dil muafiyet sınavı 1 Ekim 2019 Salı günü saat 10:00’da Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılacaktır.