Öğrenci Değişim Programları (Erasmus vb.) Sınavına Hazırlık Dil Kursu - Yabancı Diller Yüksekokulu
Öğrenci Değişim Programları (Erasmus vb.) Sınavına Hazırlık Dil Kursu

ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI (ERASMUS vb.) SINAVINA HAZIRLIK DİL KURSU

• Öğrenci Değişim Programları (Erasmus vb.) yabancı dil yeterlik sınavlarına yönelik bir kurstur.
  • Kurs, alanında uzman, Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda görev yapan Öğretim Görevlileri tarafından verilmektedir.
  • Kurs, HAFTA İÇİ (4 GÜN) ve HAFTA SONU (Cumartesi - Pazar) günleri verilmektedir.
  • Kurs ücreti 1100 TL’dir.
  • Gazi Üniversitesi Personeli / Öğrencisi için kurs ücreti: 900 TL’dir.
  • Kurs ücretini Halk Bankası Gazi Şubesi TR70 0001 2001 2940 0006 0001 61 IBAN

numaralı hesaba en geç 20 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA günü gün sonuna kadar yatırılabilir.

• Kurs ücretinin yatırıldığına dair DEKONT kursiyerin adı ile birlikte gaziydyokurslar@gmail.com adresine mail atılmalıdır.
  • Kurs kapsamında kullanılacak kaynaklar kurum tarafından temin edilmektedir.
  • Kurs, yeterli sayı olması durumunda açılacaktır. Kursun açılmaması durumunda Rektörlük Döner Sermaye üzerinden ücret iadesi yapılacaktır.
    • E-Posta: gaziydyokurslar@gmail.com
    • Tel: 0312 485 21 42 (YDYO Müdür Yardımcısı: Öğretim Görevlisi Mustafa Akın GÜNGÖR)

BİTİŞ

23 ŞUBAT 2019