Pearson Assured Akreditasyonu
20 Kasım 2019 | 15:54

Değerli Öğrencilerimiz ve Meslektaşlarımız,

Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, Pearson Assured tarafından yürütülen akreditasyon süreci içinde bulunmaktadır. 2018-2019 Bahar döneminde başlayan bu sürecin 2019 yılı bitimine kadar sonuçlandırılması hedeflenmektedir. Bu sürecin sonucunda kurumumuz Pearson Assured tarafından akredite edilmiş, dolayısıyla okulumuz tarafından sağlanan eğitim uluslararası tanınırlığa sahip kalite güvencesi altına alınmış olacaktır. Bunun sonucu olarak, okulumuzdaki eğitim programlarını başarıyla tamamlayan öğrenciler, Pearson Assured tarafından kalite güvencesi sağlanmış bir programı bitirdiklerini gösteren sertifikayı almaya hak kazanacaklardır. Söz konusu kalite güvencesi hakkının, Pearson tarafından her yıl tekrarlanacak denetlemelerle sürdürülmesi hedeflenmektedir. Süreç ile ilgili detaylı bilgilendirmeyi ekte dikkatinize sunarız.

Pearson Assured Akreditasyonu