PTE (Pearson Test of English) Kursu - Yabancı Diller Yüksekokulu
PTE (Pearson Test of English) Kursu

PTE (Pearson Test of English) Kursu Ön Kayıt Formu

PTE (Pearson Test of English) Kursu

PTE Academic (Pearson Test of English), dinleme, okuma, konuşma ve yazma olmak üzere dört temel dil becerisinin değerlendirildiği bilgisayar tabanlı güvenli bir İngilizce dil sınavıdır.

• ÖSYM eşdeğerliği olan bir sınavdır.
  • Çoğu yükseköğretim kurumu tarafından Yabancı Dil Yeterlik Sınavı muafiyeti için eşdeğerliği tanınmaktadır.
  • PTE Academic sınav sonuçları en geç 5 iş günü içerisinde açıklanmaktadır. Sınav sonuç raporunuz oluşturulduğunda e-mail yoluyla tarafınıza bildirim gelmektedir.
  • Alanında uzman, Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda görev yapan Öğretim Görevlileri tarafından verilmektedir.
  • Kurs ücreti 3000 TL olup, Gazi üniversitesi personeli ve öğrencisine 2500 TL’dir.
  • Kurs HAFTA SONU (Cumartesi - Pazar) günleri verilmektedir.
  • Kurs materyalleri kurum tarafından verilmektedir.
    • E-Posta: gaziydyokurslar@gmail.com
    • Tel: 0312 485 21 42 (YDYO Müdür Yardımcısı: Öğretim Görevlisi Mustafa Akın GÜNGÖR)

ŞUBAT 2019

CUMARTESİ