YÖKDİL Sınavına Hazırlık Dil Kursu - Yabancı Diller Yüksekokulu
YÖKDİL Sınavına Hazırlık Dil Kursu

KURSA ÖN KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

YÖKDİL, ÜDS kaldırıldıktan sonra İngilizce ve diğer yabancı dil sınavlarının alana özgü olması yönünde bir beklenti içerisinde olan Akademik camia için Yeni YÖK tarafından gerekli görülen, YDS formatına yakın bir sınavdır.

• Kurs, Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda görev yapan, alanında uzman Öğretim Görevlileri tarafından verilmektedir.
  • Kurs ücreti 2000 TL olup, Gazi Üniversitesi personeli ve öğrencisine(mezun dâhil) 1800 TL’dir.
  • Kurs ücretini Halk Bankası Gazi Şubesi TR70 0001 2001 2940 0006 0001 61 IBAN numaralı hesaba en geç 15 OCAK 2020 ÇARŞAMBA günü gün sonuna kadar yatırılabilir.
  • Kurs ücretinin yatırıldığına dair DEKONT kursiyerin adı ile birlikte gaziydyokurslar@gmail.com adresine mail atılmalıdır.
  • Kurs kapsamında kullanılacak kaynaklar kurum tarafından temin edilmektedir.
  • Kurs, yeterli sayıda öğrenci olması durumunda açılacaktır. Kursun açılmaması durumunda Rektörlük Döner Sermaye üzerinden ücret iadesi yapılacaktır.
  • Kurs Salı ve Perşembe günleri saat 18.00’da ve HAFTA SONU saat 09.30’da başlamaktadır.
    • E-Posta: gaziydyokurslar@gmail.com
    • Tel: 0312 485 21 42 (YDYO Müdür Yardımcısı: Öğretim Görevlisi Mustafa Akın GÜNGÖR)

20 OCAK 2020

BİTİŞ