MEB Bursiyerleri Bilgilendirme Toplantısı ve Öğle Yemeği
19 Mart 2013 | 14:13

1416 Sayılı Kanun Kapsamında Yurt Dışında Lisansüstü Öğrenim Görecek Öğrencilere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı 13 Aralık 2012 tarihinde Gazi Üniversitesi, Gazi Konser Salonu 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir. Açılış konuşmalarını Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mehmet Türker, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdülvahit Çakır ve Mili Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Yurtdışı Eğitim Grup Başkanı Sayın Abdulmuttalib Çetin’in yaptığı toplantıda, yurtdışında öğrenimlerini sürdürecek bursiyerlere çok faydalı bilgiler içeren sunumlar yapılmıştır. Bursiyerlerle birlikte Gazi Kültür Merkezi’nde yenen öğle yemeğinin ardından devam eden toplantı, MEB yetkililerinin, bursiyerlerin sorularına cevap verdiği son bölüm ile tamamlanmıştır.

Etkinlikten Fotoğraflar