Modern Diller Bölümü Mesleki Gelişim Etkinlikleri 2
21 Mart 2024 | 17:10

Modern Diller Bölümümüz Mesleki Gelişim Eğitim Serimizin ikincisi 21 Mart 2024 tarihinde düzenlendi. Aynı gün Yüksekokulumuzda dört oturum gerçekleştirildi.

MD PD Eğitim Serimiz kapsamında düzenlediğimiz üçüncü etkinlik Macmillan Education'dan Duygu Erdoğan'ın gerçekleştirdiği 'Reducing Teacher Talking Time and Eliciting Language from Students' başlıklı etkinlik oldu.

'CEFR-Aligned A1-A2-B1 Levels Spoken Skill Assessment' başlıklı dördüncü etkinlik Öğr. Gör. Dr. Hatice Özlem Anadol tarafından sunuldu.

MLD PD Eğitim Dizimiz kapsamında düzenlediğimiz beşinci etkinlik olan, 'Linguistic Aims Unveiled: A Roadmap to Crafting Purposeful Activities' Öğr. Gör. Aslı Altuntaş tarafından gerçekleştirildi.

'Empowerment of Students through Positive Self-Assessment' başlıklı altıncı etkinlik ise Öğr. Gör. Dr. Burtay Hatice İnce tarafından sunuldu.