İftar Soframız Beraber Olsun Etkinliğinin İkincisi Gerçekleştirildi
29 Mart 2024 | 16:15

İlki 2023 yılında deprem deneyimi olan vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen “İftar Soframız Beraber Olsun” etkinliği bu kez yine kurum  içi ve kurum dışı bağışçıların katkılarıyla Gölbaşı Kampüsü Yemekhanesinde Almanca, Arapça, Fransızca ve İngilizce Hazırlık Programları öğrencileri için gerçekleştirildi.  300’den fazla öğrenciye ücretsiz iftar verilen “İftar Soframız Beraber Olsun 2” etkinliğine öğrencilerin yanı sıra Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yücel Gelişli, Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Yüksekokul Yönetimi ve öğretim elemanları katıldı. Hazırlık öğrencilerinin ve üniversite yönetiminin bir araya gelmesine olanak sağlayan iftar öğrenciler tarafından yoğun ilgi ve memnuniyetle karşılandı.

İftar 2-1 İftar 2-1 İftar 2-1 İftar 2-1