Hazırlık İngilizce Seviye Tespit Sınav Salonları
15 Eylül 2021 | 21:55

• İngilizce Hazırlık sınıflarına tabi  olan tüm öğrenciler için Seviye Tespit Sınavı 16 Eylül Perşembe günü saat 10.00’da başlayacaktır. Öğrencilerin saat 09.00’da sınav binasında hazır olmaları gerekmektedir
  • Sınav, Gazi Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde bulunan Gazi Eğitim Fakültesi ve Fen Fakültesi dersliklerinde yüz yüze olarak yapılacaktır.
  • Sınavda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına azami derecede dikkat edilecektir. Salon oturma düzeni ve salon öğrenci mevcudu sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenecektir.
  • Öğrencilerin sınav binasına girişte ateşleri ölçülecektir.
  • Öğrencilerin HES kodu sorgusu yapılacaktır.
  • Öğrencilerden son üç gün içerisinde yapılmış PCR testi sonucu ya da Covid-19 aşıları tamamlandığını gösteren aşı kartı istenecektir.
  • Sınav binasına sadece sınava girecek öğrenciler alınacaktır.
  • Sınav süresince tüm öğrencilerin ve gözetmenlerin maske takmaları zorunludur.
  • Sınav listesinde adı olmayan öğrenciler sınava alınmayacaklardır.
  • Seviye Tespit Sınavı, Dil Kullanımı (Use of English), Okuma (Reading), Dinleme (Listening), Yazma (Writing) ve Konuşma (Speaking) bölümlerinden oluşmaktadır.

İngilizce Seviye Tespit Sınavı Sınav Salonları

Başarılar dileriz.