Yabancı Diller Yüksekokulu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 86. yılında saygı ve özlemle anmak amacıyla "Minik Gazi YDYO’lular Atatürk’ü Anıyor" adlı özel bir etkinlik gerçekleştirdi.
Bu anlamlı etkinlikte, Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlilerinin kıymetli çocukları Atatürk temalı resim, kolaj ve kısa yazılar hazırlayarak Ata’mızı kendi gözlerinden ve duygularıyla ifade ettiler. Çocukların eserleri, Atatürk’e olan sevgilerini ve onun mirasına duydukları bağlılığı yansıtarak büyük beğeni topladı.
Etkinlik kapsamında hazırlanan eserler, Yüksekokulun A Blok öğrenci girişindeki fuaye alanında sergilenmeye başladı. Sergide yer alan eserler, Kasım ayı boyunca tüm ziyaretçilere açık olacak.
Projeye katılan minik Gazi YDYO’lulara teşekkür sertifikaları takdim edilerek katkılarından dolayı kendilerine teşekkür edildi.
Bu anlamlı etkinlik, çocuklarımızın Atatürk sevgisini ve yaratıcılıklarını ortaya koymalarına olanak sağladı.
Gazi Üniversitesi
Yabancı Diller Yüksekokulu
Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Ünitesi
Yabancı Dil Yeterlik Sınavı İlk Kez Yurt Dışında Uygulandı
Gazi Üniversitesi 100 Yaşında: Şiir Yarışması Sonuçları Belli Oldu
İKRAM Sosyal Sorumluluk Projesi Başarıyla Tamamlandı
“Fotoğraf Yarışması 5” Sonuçlandı: Birincilik Ödülü Mehmet Eren Palta’nın Oldu
YDYO 100. Yıl Spor Turnuvaları Büyük Bir Coşku ve Heyecanla Tamamlandı
“19 Mayıs LÖSEV Parkuru” Etkinliği Büyük İlgi ve Coşkuyla Gerçekleştirildi
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.