Üniversitemizin kuruluşunun 100. Yıldönümü kapsamında Yüksekokulumuzda, kurumumuza 15, 20, 25 ve 30 yıl hizmet sunan akademik ve idari personele yönelik bir teşekkür töreni düzenlendi.
Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Akın Güngör’ün konuşmasıyla başlayan törene, Temel Diller ve Modern Diller Birimlerinde görev yapan akademik personel ile Yüksekokulda görevli idari personel katıldı. Konuşmasında Üniversitemizin 100 yıllık geleneğinin ve kurumsal potansiyelinin personelin tecrübesinde saklı olduğunu vurgulayan Güngör, ilerleyen akademik yıllarda da bu etkinliğin sürdürüleceğini belirterek tüm personele hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Hizmette 15, 20, 25 ve 30. yıllarını geride bırakan personele teşekkür plaketlerinin takdimi ile devam eden tören, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
YDYO’da “Mindfulness: An’da Kalmanın Bilimi” Etkinliği Gerçekleştirildi
Kadın El Emeği ve Sanat Sergisi 3 Gerçekleştirildi
Yabancı Diller Yüksekokulunda Uluslararası Yabancı Dil Sınavları Merkezi Açıldı
ETS TOEFL iBT® Sınavına Yönelik Öğretmen Eğitimi Gerçekleştirildi
Nevruz’un Renkleri “Çiçek Atölyesi”nde Hayat Buldu
Yüksekokulumuzda “Yabancı Dil Öğreniminde Yapay Zekâ” Semineri Düzenlendi
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.